Næste bestyrelsesmøde

14. februar 2023

Næste medlemsmøde:

28. februar 2023

Generalforsamling:

25. april 2023

Tweets fra @tunekabelnet

Artikelindeks

Digitale tilvalgsprogrammer/-pakker

Læs om hvordan du køber helt individuelle kanaler

Tune Kabelnet har digitale tilvalgsprogrammer / - pakker (a la carte ekstrakanaler), som kræver kort og CA-modul (kortlæser med Conax). Heraf er der nogle, som kun kan købes i tilvalg, enten enkeltvis eller indeholdt i en lille temapakke. Visse af disse kanaler optræder i en af pakkerne over grundpakken, andre er kun tilgængelige i tilvalg. Hvis den forekommer i en betalingspakke ovenover grundpakken, er kanalnummeret anført ud for tilvalgskanalen i tabellen nedenfor.

Men du skal blot have grundpakke for at kunne købe disse tilvalgsprogrammer.

Og så skal du have en Conax kortlæser til 220 kr og til den have udleveret et programkort til 140 kr pr styk. Til gengæld kan du selv styre af- og tilmelding af tilvalgskanalerne, da dette sker rent digitalt, og der ikke skal en tekniker ud og lave noget i skabet ud for din bopæl, så der er ikke ekstra gebyrer, så snart du har anskaffet Conax kortlæser og kort. Du kan købe flere kortlæsere og kort, og du kan se samme tilvalgskanal på indtil 2 tv samtidigt. Dette er restriktioner, som fastlægges af programleverandørerne.

Stort set alle digitale tv har en slids i siden til en kortlæser. Denne kaldes Common Interface, eller PCMCIA card slot

LG CI slot s Her fra et LG-tv, set fra siden
 
Samsung CI slot s Her fra et Samsung tv, set bagfra
 

Selve kortlæseren er altså fysisk udformet som et PCMCIA kort, som måske kendes fra laptops

Conax CI card plus glenten kort 2 s 

Her set sammen med programkortet fra Glenten, som er til højre. Ikke alle programkort, som vi har udleveret, er forsynet med det påtrykte logo med "Glenten" på. Bemærk, at der er en chip på programkortet; den med de små guldkontakter. Den ende, som chippen sidder på, skal længst ind i kortlæseren. Programkortet er her skubbet let ind i kortlæseren.

 

Conax CI card pinholes s 
Kortlæserens ene ende har en masse huller i to rækker. Det er den ende, der skal ind i tv-apparatets / boksens 8 mm kortlæser-slids.
 
Conax CI card slot s 
Den anden ende, der skal vende udad, har en slids til selve programkortet, og det er i størrelse akkurat som et kreditkort, og er altså også forsynet med en chip. Kontaktpunkterne på programkortet skal vende mod den tykke side i kortlæseren, altså vendt mod højre på dette foto.


Hvis du bruger en løs boks ved siden af dit tv, så kan denne måske læse Conax-kort direkte, andre bokse kræver en kortlæser. Se nærmere under digitale bokse.

  • Prisen i den gule bjælke er for hele tilvalgspakken, og hvis der står en pris ud for enkeltprogrammer, kan disse købes enkeltvis.
  • For eksempel koster hele BBC-pakken 40 kr pr måned, men de enkelte 45 kr sammenlagt.
  • Hvis der ikke står pris ud for enkeltprogrammer, kan man kun købe hele pakken til prisen pr måned.
  • Der er intet gebyr på skift.

Næsten alle programmer kan købes i tilvalg — de fleste endda individuelt. Bemærk, at visse programmer kan indgå i flere temapakker. Listen er ikke 100% statisk: Som med de øvrige ting, vil der forekomme ændringer.

Kanaler udbudt og leveret af NENT (Nordic Entertainment Group, tidligere Viasat) leveres kun til medlemmer i tilvalg, hvis de allerede har TV3 ukodet, dvs. Mellempakke.

Kanaler i tilvalg tilvælges via selvbetjeningen (mit.tunenet.dk) - gå til menupunktet TV Pakke og tryk på Skift TV kanaler

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og / eller Conax kortlæser (220 kr). Bestil tilvalgskanaler via selvbetjeningen.

Tune Kabelnet
Tunehøj 22, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr
CVR: 12492677

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet