Tweets fra @tunekabelnet

Oversigt over prøvekanaler

Her ser du en oversigt, over hvilke prøvekanaler vi har haft tilbudt vores medlemmer siden 1999.
Ved at klikke på kolonnen i den øverste række i tabellen, kan du sortere på år, periode og prøvekanal.

Analoge tv-kanaler

Det er nu 6 år siden, at den analoge transmission ophørte i luften, men i Tune Kabelnet har først slukket for de sidste analoge kanaler 23. oktober 2017.

Tv-kanaler

Gå direkte til kanal liste

Pakkepriser

De nedenfor anførte pakkepriser er ajourført 7.5.2019 efter takstbladet gældende for 2019

Tune Kabelnet er associeret medlem af Glenten og benyttede til og med 29. december 2019 en 5-pakke struktur, der har været meget succesrig. Vi har pr 30.12.2019 ændret dette til en 3-pakkestruktur.

Vi har enkelte ekstra kanaler ud over Glentens faste udvalg, specielt blandt de gratis nabolandskanaler i grundpakken. Ligesom Glenten foretager Tune Kabelnet INGEN beskæring i bitraten på de leverede HD-programmer, hvorfor disse vises i den meget høje kvalitet, som programleverandørerne oprindeligt har tiltænkt. Siden november 2017 sendes alle DR programmer i ubeskåret HD-kvalitet, som DR fremstiller det i, altså helt ubeskåret HD for alle 6 DR-kanaler. Fra 2.1.2020 3 DR-kanaler.

Til gengæld skal du som medlem sikre dig ordentlige kabler og stik, også ofte en lokalforstærker i hjemmet for at sikre fejlfrie programmer. Du skal forvente fejlfri gengivelse, hvis din egen installation og udstyr er i orden. Du er altid velkommen til at henvende dig til Tune Kabelnet, hvis du skulle være i tvivl.

Der er 3 ukodede pakker at vælge imellem. Af betalingsprogrammer er kun TV2 i grundpakken, og de mest populære betalingsprogrammer er så i mellempakken. Det hele findes naturligvis fortsat i fuldpakken.

Hvis du vil nøjes med grundpakken, men gerne vil have enkelte programmer fra de andre pakker, så tjek lige tilvalgskanalerne, som kan fås i småpakker eller enkeltvist.

Hvis du slet ikke vil aftage tv-programmer, men kun internet til 155 kr/md, så skal du fortsat betale grundkontingentet til Tune Kabelnet. Det er 30 kr/md eller 350 kr/år. Beløbet for grundkontingentet er allerede indeholdt i TV-pakkepriserne.

På de næste sider, vil du kunne se de enkelte programmer. Du kan bladre ved at trykke på indholdsfortegnelsen til højre (hvis du vælger "Alle sider", får du vist artiklen som én lang artikel), eller ved at klikke på de lyse knapper "forrige/næste" lige umiddelbart under teksten.

Der er huller i nummerfølgen, så vi kan putte flere ind uden at skulle skubbe alle efterfølgende.

Digitale tilvalgsprogrammer/-pakker

Tune Kabelnet har digitale tilvalgsprogrammer / - pakker (a la carte ekstrakanaler), som kræver kort og CA-modul (kortlæser med Conax). Heraf er der nogle, som kun kan købes i tilvalg, enten enkeltvis eller indeholdt i en lille temapakke. Visse af disse kanaler optræder i en af pakkerne over grundpakken, andre er kun tilgængelige i tilvalg. Hvis den forekommer i en betalingspakke ovenover grundpakken, er kanalnummeret anført ud for tilvalgskanalen i tabellen nedenfor.

Men du skal blot have grundpakke for at kunne købe disse tilvalgsprogrammer.

Og så skal du have en Conax kortlæser til 190 kr og til den have udleveret et programkort til 130 kr pr styk. Til gengæld kan du selv styre af- og tilmelding af tilvalgskanalerne, da dette sker rent digitalt, og der ikke skal en tekniker ud og lave noget i skabet ud for din bopæl, så der er ikke ekstra gebyrer, så snart du har anskaffet Conax kortlæser og kort.

Stort set alle digitale tv har en slids i siden til en kortlæser. Denne kaldes Common Interface, eller PCMCIA card slot

LG CI slot s Her fra et LG-tv, set fra siden
 
Samsung CI slot s Her fra et Samsung tv, set bagfra
 

Selve kortlæseren er altså fysisk udformet som et PCMCIA kort, som måske kendes fra laptops

Conax CI card plus glenten kort 2 s 

Her set sammen med programkortet fra Glenten, som er til højre. Ikke alle programkort, som vi har udleveret, er forsynet med det påtrykte logo med "Glenten" på. Bemærk, at der er en chip på programkortet; den med de små guldkontakter. Den ende, som chippen sidder på, skal længst ind i kortlæseren. Programkortet er her skubbet let ind i kortlæseren.

 

Conax CI card pinholes s 
Kortlæserens ene ende har en masse huller i to rækker. Det er den ende, der skal ind i tv-apparatets / boksens 8 mm kortlæser-slids.
 
Conax CI card slot s 
Den anden ende, der skal vende udad, har en slids til selve programkortet, og det er i størrelse akkurat som et kreditkort, og er altså også forsynet med en chip. Kontaktpunkterne på programkortet skal vende mod den tykke side i kortlæseren, altså vendt mod højre på dette foto.


Hvis du bruger en løs boks ved siden af dit tv, så kan denne måske læse Conax-kort direkte, andre bokse kræver en kortlæser. Se nærmere under digitale bokse.

CopyDan Verdens TV

Se TV-program-information fra CopyDan Verdens TV

Du kan bl.a. se hvilke programmer, der er med danske undertekster. Klik på linket HER.

Copydan Verdens TV arbejder for rettighedshaverne til 'Kunst, Viden og Underholdning’ og på den måde adgang til de svenske, norske og tyske nabolandskanaler.

Tune Kabelnet
Tunehøj 22, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr
CVR: 12492677

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet