Tweets fra @tunekabelnet

Artikelindeks

Har du fået flimmer, eller mangler nogle kanaler

Er din TV-husinstallation i orden? Eller oplever du mosaik, puslespil, pixellering, frysninger på tv?

To årsager til manglende kanaler


Enten skal du have opgraderet softwaren i din modtager. 

  • Ældre Samsung LCD TV har problemer med TV3+ HD.
    En del medlemmer med et 3-5 år gammelt Samsung LCD TV oplever pixellering på TV3+ HD.
    Problemet løses med en firmware-opgradering, der hentes på Samsungs danske support hjemmeside, gemmes på en USB-stick og derfra indlæses i apparatet.
  • De fleste billigbokse skal opgraderes.
    Især de billige Set Top Bokse er sendt på markedet med mangler. Typisk kan de ikke finde alle kanaler, eller disse kommer med en helt gal nummer-rækkefølge. Heldigvis er der en opgradering til dem alle (undtagen den allerbilligste, Denver 110). Find links ud for "softwareopdatering" under digitale bokse.

    Generelt skal du selv gå til fabrikantens hjemmeside for at finde software-opdateringer. Vi kan umuligt opretholde en liste over de hundredvis af modtagere, der har været kastet på markedet. Men vi har valgt at medtage for de bokse, vi allerede har omtalt.

— eller:
Dine egne kabler, stik og fordelere er dårlige. Her ligger også årsagen til flimmer, mosaik og pixellering.

Tune Kabelnet indestår for perfekt signal, i niveau og renhed, som det leveres i afleveringspunkt ved overgangen til din egen parcel. Og hvis antenneinstallationen inde i dit hus er i orden, så har du fejlfrie billeder (og lyd) på alle kanaler på alle tv, hele tiden, og sådan skal det være.

Dét skal du altså forvente. Ikke mindre.

Anlægget tjekkes løbende og alle forstærkere tjekkes mindst én gang årligt. Derimod tjekkes niveauet ikke i samtlige passive afleveringspunkter. Skulle du derfor have mistanke om fejl i signalet, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har tjekket en del steder her efter 1. oktober 2013. Alle steder, hvor vi har været indtil nu, og hvor der har været fejl, har det været fejl i husets egen antenneinstallation (evt. stikledning), og den har kunnet rettes.

CopyDan Verdens TV

Se TV-program-information fra Verdens TV

Du kan bl.a. se hvilke programmer, der er med danske undertekster.

Copydan Verdens TV arbejder for rettighedshaverne til 'Kunst, Viden og Underholdning’ og på den måde adgang til de svenske, norske og tyske nabolandskanaler.

Tune Kabelnet
Tunehøj 22, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr
CVR: 12492677

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet