Næste bestyrelsesmøde

14. februar 2023

Næste medlemsmøde:

28. februar 2023

Generalforsamling:

25. april 2023

Tweets fra @tunekabelnet

Fejlmelding

Prøv at gennemgå nedenstående punkter inden du kontakter Tune Kabelnet.

Eller skriv fejlmelding: her


Periodisk udfald på tv/radio

 • Undersøg næste gang du har signal, om der er meddelelser på Hjemmesiden mht. afbrydelser i området, hvor du bor. Under ombygningsarbejder i anlægget kan der forekomme afbrydelser – tidlig morgen og i løbet af dagtimerne. 

Ingen signaler på tv og radio

 • Undersøg om der er strøm på tv, video eller din egen lokale antenneforstærker (hvis du har en sådan). Undersøg om antenneledningen sidder i stikdåsen på væggen og i diverse udstyr (tv, radio, harddisk recorder, digital fortsatsboks).

 • Prøv at koble selve tv'et direkte til stikdåsen på væggen – uden om harddisk recorder, digital fortsatsboks, eventuel fordeler eller antenneforstærker. Forsvinder fejlen, kan den skyldes en fejl i evt. video eller dekoder. Hvis lysnetstrømmen fjernes fra en video eller en boks, så svækkes signalet meget, hvis det får via denne, også selv om den er slukket med fjernbetjeningen (sat på stand by). Prøv evt. med et nyt kabel, da fejlen kan komme fra en defekt antenneledning. ("Medfølgende" kabler med støbt stik – sorte – har høj fejlprocent). 

Stadig ingen signaler

 • Undersøg, om naboer har samme problemer. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det være dit apparat, som er defekt.

Digitale billede viser mosaik og puslespil meget ofte

 • Undersøg om der er softwareopdatering til dit digitale tv. Hvis der er, hent den og kør den ind og sæt den i værk (måske mister du favoritlisten). Brug din computer og en USB-stick - hvis tv'et er koblet direkte til Internettet, så henter det ofte IKKE den nyeste software til tv'et ad dén vej.
 • Samsung TV ældre end 2011 skal højst andsynligt have en software-opdatering. Se her.
 • Tjek om du har HF-utætte antennestik. De gamle plastic-kappestik skal ud ! — og erstattes med tætte stik eller færdigstøbte kabler med tætte stik. Det kan også være, at dine kabler på loftet trænger til en tur. Kontakt evt. vores servicepartner for et eftersyn: KK Partner Sjælland.

Hvis naboen ikke har signal.

 • Der er højst sandsynlig en fejl på kabelnettet.
 • De nordlige områder af Tune får strøm nordfra et sted, medens resten af Tune ikke gør. Derfor vil du kunne opleve, hvis dele af Tune er mørklagte ved en (delvis) strømafbrydelse, at signalet ikke kommer igennem kabelnettet, fordi strømmen er væk i en del af kæden frem til dig.
 • Kontakt Tune Kabelnet på telefon 4613 6343; indtal en besked på Tune Kabelnet's telefonsvarer, skriv her eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Når vi har modtaget henvendelser om fejl, vil vi besvare dem hurtigst muligt, og fejl som skal videregives til servicepartner, vil blive udført i normal arbejdstid eller hvis flere er ramt: indenfor vagt-tiden. Søndag formiddag starter vagten først kl 10.
 • Vær opmærksom på, at stammer fejlen fra dit fjernsyn, videomaskine, dekoder, stikledning fra stander til huset eller andet, kan der blive opkrævet servicegebyr / faktura af vor servicepartner.
 • Du er altid velkommen til at kontakte Tune Kabelnet på tlf. 46 13 63 43 (telefonsvarer), hvis der opstår fejl eller forstyrrelser på antennesignalet eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad dækker antenneforeningens serviceaftale?

 • Udgift til service og vedligeholdelse af anlægget til og med stander / fordeler ved vej er indeholdt i kontingentet til Tune Kabelnet
 • Kontrol af din stikledning og kontrolmåling ved første afleveringspunkt inde i hus/lejlighed lige efter stikledning. Det er kontrol og ikke udbedring af evt. fejl - dette skal du selv betale for.
 • Fejl, der skyldes beskadigelse af stikledning på egen grund, defekte TV-/ radioapparater, interne forstærkere samt dårlige kabelforbindelser m.v. efter stander / fordeler dækkes ikke af kontingentet til Tune Kabelnet. Dette gælder også, selv om det oprindeligt er udført af Tune Kabelnet.

 

Tune Kabelnet
Tunehøj 22, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr
CVR: 12492677

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet