Tweets fra @tunekabelnet

Tv-kanaler

Gå direkte til kanal liste

Pakkepriser

Tune Kabelnet er associeret medlem af Glenten og benytter en 5-pakke struktur, der har været meget succesrig. Vi har enkelte ekstra kanaler ud over Glentens faste udvalg, specielt blandt de gratis nabolandskanaler i grundpakken. Ligesom Glenten foretager Tune Kabelnet INGEN beskæring i bitraten på de leverede HD-programmer, hvorfor disse vises i den meget høje kvalitet, som programleverandørerne oprindeligt har tiltænkt. Dog har DR2, DRK og de to børneprogrammer været beskåret fra leverandøren. Derfor skiftede vi DR2 og DRK til terrestrisk kilde i december 2016; dette ændres medio oktober 2017 til rigtig, ubeskåret HD i samme kvalitet, som DR fremstiller det i, altså helt ubeskåret HD for alle 6 DR-kanaler.

Til gengæld skal du som medlem sikre dig ordentlige kabler og stik, også ofte en lokalforstærker i hjemmet for at sikre fejlfrie programmer. Du skal forvente fejlfri gengivelse, hvis din egen installation og udstyr er i orden. Du er altid velkommen til at henvende dig til Tune Kabelnet, hvis du skulle være i tvivl.

Der er ukodede 5 pakker at vælge imellem. Af betalingsprogrammer er kun TV2 i grundpakken, og de mest populære betalingsprogrammer er så i mellempakken. Der er en sportspakke, således at man kan få alle sportskanalerne uden at skulle have den fulde pakke, og omvendt en familiepakke, hvor de fleste programmer undtagen sportsprogrammerne er. Det hele findes naturligvis fortsat i fuldpakken.

Hvis du vil nøjes med grundpakken, men gerne vil have enkelte programmer fra de andre pakker, så tjek lige tilvalgskanalerne, som kan fås i småpakker eller enkeltvist.

På de næste sider, vil du kunne se de enkelte programmer. Du kan bladre ved at trykke på indholdsfortegnelsen til højre (hvis du vælger "Alle sider", får du vist artiklen som én lang artikel), eller ved at klikke på de lyse knapper "forrige/næste" lige umiddelbart under teksten.

Der er huller i nummerfølgen, så vi kan putte flere ind uden at skulle skubbe alle efterfølgende.

Der er ikke længere nogen kanaler, der fortsat fordeles analogt. Den analoge fordeling ophørte endeligt 23. oktober 2017

DR K fordeltes fra 16. december 2016 i en slags HD. Undertekster er herefter lavet som DVB-subtitles. Det samme gælder DR2 fra januar 2017. På nogle tv-apparater skal man aktivt slå dem til første gang; det sker ved at trykke på knappen "SUB" eller "SUBTITLE" på tv-apparatets fjernbetjening.

Fra en gang i efteråret 2017 skifter vi hvordan vi henter alle DRs 6 kanaler, så at de alle herefter bliver i helt ubeskåret, altså i HD, også for børnekanalerne. 

Klik her for at hente kanalplanen på PDF-form, så du kan udskrive den.

Tune Kabelnet
Skæppestien 21, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr.

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet