Tweets fra @tunekabelnet

Artikelindeks

Ofte stillede spørgsmål

m.h.t. priserne i takstbladet. Senest revideret 18/1-2018

Jeg bor i Greve Boligselskab (GB) og har fået hævet prisen siden 1. januar 2017. Hvorfor det?
Svar: Loven er lavet om ved årsskiftet, således at det almene boligselskab ikke længere er forpligtet til at levere minimum grundpakke og indeholde taksten for denne i huslejen. Tune Kabelnet opkræver derfor nu også taksten for grundpakken direkte hos lejerne. GB kan fortsat opkræve et beløb til vedligehold af anlægget.

Jeg vil kun tilmelde mig internet hos Tune Kabelnet, kan det lade sig gøre?

Svar: Nej, dette kan ikke pt. lade sig gøre. Internetforsyningen sker via en række tv-kanal-pladser, der ligger midt i grundpakkeområdet. Du skal som minimum aftage Grundpakken for radio & tv, før du kan blive tilsluttet vores internetløsning. Det er ikke muligt at levere internet uden at du via samme kabel kan modtage Grundpakken.

Vi har til gengæld en af Danmarks billigste grundpakker. Bortset fra TV2 er samtlige kanaler i grundpakken alene belagt med den obligatoriske momsfri afgift til CopyDan. Nabolandskanalerne koster således kun 50 øre/styk pr måned. Hvis vi skulle åbne for rent Internet uden tv — og uden de mest sete kanaler fra DR og TV2, så ville det medføre så meget højere belastning på vort samlede Internetforbrug, at vi måtte hæve den indkøbte kapacitet yderligere og investere i yderligere hardware centralt og endnu mere finkornet ø-opdeling af nettet i byen, så dér anser vi, at vi lige nu står os bedst med at holde den fantastisk billige grundpakke, og i øvrigt én af de billigste Internet-takster i Danmark.


Jeg vil tilmelde mig radio/tv til Tune Kabelnet, og jeg graver selv på min egen grund. Hvad koster dette?

Svar: 1.000 kr (indmeldelse) + ca. 1.695 kr (konnektering af stikleding + 1 stikdåse inde i huset, inkl. op til 30 meters kabel, ekskl. gravearbejde) = omkring kr 2.695 kr. Prisen er ekskl. yderligere stumper, såsom længere stikledning, evt. egen lokalforstærker, ekstra stikdåser hvis der skal tilsluttes flere fjernsyn m.m. og ekskl. kontingent for radio/tv. Hvis du tilmelder dig Internet samtidig, får du router med i samme pris.

Jeg bor i den Gl. Bydel (den gamle landsby), og vil tilmelde mig radio/TV til Tune Kabelnet. Hvad koster dette?
Svar: Tilslutning koster nu, siden 1.1.2018, 1.000 kr. også for alle adresser, hvor vi har etableret anlæg i 2005 og 2011 i den gamle bydel i Tune.

Der er ikke etableret dækning på: Baldersvej, Tjærebyvej, Østergade, Strædet, Industrilunden, dele af Arnestien, Lundevej ulige nr., samt Tune Nordøst (Lisegårdsvænget og Tunegårdsvænget).

Du tilmeldes Internet samtidig, og du får du får router med i samme pris (uden at betale ekstra).

Jeg vil tilmelde mig radio/tv til Tune Kabelnet, og vil ha' hjælp med gravning af stikledning. Hvad koster dette?
Svar: 1.000 kr (indmeldelse) + ca. 1.695 kr (connectering af stikledning + 1 stikdåse inde i huset, inkl. op til 30 meters kabel) + prisen for gravning på din egen grund (som vi ikke kender, men som du kan få ved at kontakte en entreprenør) = 2.695 kr + pris for grave-arbejde. Prisen er ekskl. yderligere stumper, såsom længere stikledning, forstærker, ekstra stikdåser hvis der skal tilsluttes flere fjernsyn m.m. og ekskl. kontingent for radio/tv.

Tune Kabelnet
Skæppestien 21, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr.

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet