0valg animal boernetv bredbaand ditvalg dokumentar golf historie hurtigtinternet iptelefoni kirken-noerregade-20190325_155641 mangekanaler natur payperview sportskanaler stortudvalg traadloest webmail

Tweets fra @tunekabelnet

Fælles forbrug

Din IP-adresse er 54.87.61.215. Du er dermed ikke på nettet via Tune Kabelnets Internet lige nu, og du indgår ikke i det fælles forbrug

Serviceinstallatør

Det er siden 1. april 2018 Dansk Kabel TV, som vi har haft før. Vi har valgt at skifte for at sikre bedre rettidighed i tilkald og få gratis tjek af første tilslutning hos medlemmet.

Dansk Kabel TV tilbyder, at medlemmer kan henvende sig direkte. Dette kommer dog i praksis til at ske på den måde, at vi tilføjer en telefonsluse: Der bliver nogle valgmuligheder når man ringer til Tune Kabelnet. Så har du spørgsmål til f.eks. din regning, så skal du fortsat tale med Tune kabelnet.

Dansk Kabel TV tilbyder gratis tjek fra første tilslutning inde i huset, dvs. også tjek af stikledning. Men dette er ikke lig et tjek af hele husinstalllationen. Skulle man have brug for dette, skal man fortsat betale. Det samme gælder hvis man ønsker Dansk Kabel TVs support for problemer med f.eks. Wi-Fi i huset eller indstilling af TV.

Men det løser det fundamentale problem, at hvis du oplever pixellering på dit tv, så kan du få Dansk Kabel TV til at tjekke, om det er det af Tune Kabelnet leverede signal der fejler, eller om det er inde hos dig selv.

Telefonsupportere hos Dansk Kabel TV  har ikke adgang til eller uddannelse i Tune Kabelnets omfattende overvågningssystem og kan altså kun yde almindelig telefonsupport og lave aftaler om teknikerbesøg. Og den billigste type teknikerbesøg: Tjek af afleveringspunktet ind i huset, er altså herefter gratis (men forudsætter naturligvis at du selv er hjemme, hvis de skal ind).

I den kommende tid kommer der rettelse af links på hjemmesiden, og vores telefonsvarer erstattes af en telefonsluse, således at der åbnes for gennemstilling til den ny serviceinstallatør.

 

Tilbud internet

Opgradér din router !

Der kører stadig 49 ældre routere typen EPC2434 hos medlemmerne. De kan i bedste fald overføre op til 20 Mbit frem og ca 12 Mbit retur (trådforbundet).

EPC2434 er dog nærmest umulig til trådløs, hvis du f.eks. skal streame TV og har mange enheder, da den kører 802.11g.

CopyDan Verdens TV

Se TV-program-information fra CopyDan Verdens TV

Du kan bl.a. se hvilke programmer, der er med danske undertekster. Klik på linket HER.

Copydan Verdens TV arbejder for rettighedshaverne til 'Kunst, Viden og Underholdning’ og på den måde adgang til de svenske, norske og tyske nabolandskanaler.

Tune Kabelnet gennem 46 år

TKNs historie (1970)

Se Tune Kabelnets hjemmeside fra august 2002 her. Se det første oplæg til Internet fra februar 1999. Vort båndbreddeforbrug er 1100-doblet på 15 år, mens tilslutningsprisen er gået fra 6000 kr til 300 kr for Internet alene.

Tune Kabelnet
Skæppestien 21, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr.

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet