0valg animal boernetv bredbaand ditvalg dokumentar golf historie hurtigtinternet iptelefoni mangekanaler natur payperview sportskanaler stortudvalg traadloest webmail

Tweets fra @tunekabelnet

Fælles forbrug

Din IP-adresse er 54.198.195.11. Du er dermed ikke på nettet via Tune Kabelnets Internet lige nu, og du indgår ikke i det fælles forbrug

Sydøst-øen total-renoveres

Denne ø omfatter de fire veje Tinggårdsvænget og Tinggårdshegnet, Lundegårdsparken og Lundegårdshaven.

Der er det særlige ved støjforholdene på dén ø, at stærk støj, som vi har set torsdag 7. dec. 2017, med én undtagelse nær, siden 2015, hidtil kun har forekommet om sommeren i perioden sidst i maj – starten af august.

Der var nu tale om periodisk stærk støj i returvejen, som vi faktisk ikke har set siden sidst i juni, kom tilbage med et HUG! torsdag 7. dec. med voldsom støj tre gange samme aften.

Det var af så kort varighed, at tilkaldt vagt-tekniker, der ikke selv bor området, kunne nå frem og lokalisere fejlen indenfor så kort tid den var til stede.

Bestyrelsen har derfor besluttet at fremskynde total-renoveringen af denne ø, og projektering deraf er bestilt. Vi vil derfor allerede i januar (hvis vejret tillader) gå i gang med renoveringsarbejdet på denne ø. Vi har allerede ekstraordinært gennemgået hele øen fredag 8. dec. for at tjekke for manglende tilspændinger i standere m.v., men fandt kun lidt småting, uden at kunne sige at vi har fundet fejlen. Alle forstærkerne blev kontrolleret ved årsgennemgang i november i år.

Det mest sandsynlige er en forstærkerfejl. Ved ø-renovering vil samtlige forstærkere blive udskiftet, men: vi kan ikke udskifte en enkeltstående forstærker til den ny type uden at de øvrige passive komponenter i strengen udskiftes - altså en egentlig renovering. De nye forstærkere har alle individuel overvågning, hvorfor en sådan fejl ikke vil kunne spille os kispus efter en renovering.

Der er 10 øer i Tune Kabelnets anlæg - alle skal renoveres

Vi renoverede i oktober-november øen Lunden, som ligger lige vest for Sydøst-øen, som her er tale om nu. Lunden var den mest komplekst sammensatte ø, med flest antal medlemmer på, og da vi opnåede delsponsorering til den, var det oplagt at tage den først. Sydøst og Sydvest samt Elkærparken bliver de næste, vi tager fat på

Tilbud internet

Opgradér din router !

Der kører stadig en del ældre routere typen EPC2434 hos medlemmerne. De kan i bedste fald overføre op til 20 Mbit frem og ca 12 Mbit retur (trådforbundet).

EPC2434 er dog nærmest umulig til trådløs, hvis du f.eks. skal streame TV og har mange enheder, da den kører 802.11g.

CopyDan Verdens TV

Se TV-program-information fra CopyDan Verdens TV

Du kan bl.a. se hvilke programmer, der er med danske undertekster. Klik på linket HER.

Copydan Verdens TV arbejder for rettighedshaverne til 'Kunst, Viden og Underholdning’ og på den måde adgang til de svenske, norske og tyske nabolandskanaler.

Tune Kabelnet gennem 46 år

TKNs historie (1970)

Se Tune Kabelnets hjemmeside fra august 2002 her. Se det første oplæg til Internet fra februar 1999. Vort båndbreddeforbrug er 1100-doblet på 15 år, mens tilslutningsprisen er gået fra 6000 kr til 300 kr for Internet alene.

Tune Kabelnet
Skæppestien 21, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr.

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet